TERAPIA DRY NEEDLING


CE ESTE DRY NEEDLING?

Dry needling este o tehnică clinică specifică pentru durerile musculo-scheletice și umane disfuncție corporală.
Dry Needling este o intervenție calificată utilizată de terapeutul de țesuturi moi care are asigurări relevante, cum ar fi profesioniștii din domeniul sănătății, care includ fizic terapeut, chiropracticieni, medici medicali, terapeuți de masaj, care utilizează un subțire un ac filiform pentru a pătrunde în piele și pentru a stimula declanșarea miofascială puncte, musculare și țesuturi conjunctive pentru gestionarea dureri neuromusculoscheletale și tulburări de circulație.Drying-ul (DN) este o tehnică utilizată pentru tratarea disfuncțiilor musculare scheletice,fascia și țesutul conjunctiv și diminuează nocicepția periferică persistentă introducerea și reducerea sau restabilirea deficiențelor structurii corporale și a funcției care duce la îmbunătățirea activității și a participării.
Există diferite benzi învățate, precum și mușchii inflamatori care sunt dezvoltate din cauza unor cauze diferite care dezvoltă o mulțime de puncte de declanșare și ofertă precum și o zonă dureroasă fără punctele de-a lungul fluxului nervilor periferici sau căile de durere, aceste zone sunt apoi tratate cu ace de uscare care sunt responsabilă de controlul durerii, reduce tensiunea musculară, normalizează biochimice și disfuncționalitatea electrică a plăcuțelor motorului și facilitează o întoarcere accelerată la reabilitare activă.
Uscarea subțire cu ace ace de filiform contrastează cu utilizarea unui gol hipodermic ac utilizate pentru a injecta substanțe ca soluție salină, botox sau corticosteroizi la același punct. Folosirea aceluiași ac filiform solid are sa constatat că are efect similar cu cel al injectării unei substanțe în cazurile de
ameliorarea durerii la nivelul mușchilor, articulațiilor, țesuturilor conjunctive.
Analgezia produsă prin aplicarea unui loc de durere a fost numită FUNCȚIONAL PUNCT sau PUNCT DE NEED.
Dry needling este rapid devine modalitate foarte popular în lume pentru acută, de asemenea ca dureri cronice ca plângerile musculo-scheletice sunt cele mai frecvente plângerile și oamenii de astăzi sunt foarte conștienți de a găsi o soluție fără consumul de medicamente orale precum și injectarea de medicamente.
Principalul obiectiv al atenției utilizării acului uscat este de a dezactiva punctele de declanșare,dar și în cazurile în care aceste puncte nu sunt găsite și sunt dureroase site-ul folosind căile de durere rezultatele sunt demne de remarcat și, prin urmare, nu necesită un fundal de acupunctură chineză, deoarece nu se bazează pe meridian 3 fluxul de schimb de energie mai degrabă se bazează pur și simplu pe anatomie, fiziologie,patologie și biomecanică.
Acul uscat este o tehnică de tratament bazată pe dovezi neurofiziologice necesită o evaluare manuală afectivă a sistemului neuromuscular. Fizic terapeutul sau persoanele de îngrijire a sănătății sunt bine instruiți să utilizeze conceptul de acul uscat în combinație cu intervențiile manuale de terapie fizică. Cercetările susțin acest lucru acul uscat îmbunătățește controlul durerii, reduce tensiunea musculară, normalizează disfuncția biochimică și electrică a plăcuțelor de motor și facilitează o
revenirea accelerată la reabilitarea activă. (Academia Americana de Ortopedie Terapeuții manuali).
Dry needling este o intervenție calificată care utilizează un ac subțire filiform pentru a pătrunde pielea și stimulează punctele de declanșare miofasciale, musculare și țesuturile conjunctive pentru gestionarea durerii neuromusculoscheletale și deficiențe de circulație.
CE ESTE FUNCTIONAL INTEGRAT DRY NEEDLING ??? O NOUA GENERAȚIE

Funcțional integrat Dry Needling pentru gestionarea durerii și funcțional Reabilitarea este un tratament bazat pe dovezi neurofiziologice pe anatomia, fiziologia și biomecanica a corpului uman, spre deosebire acupunctura care se bazează pe meridiane ca pe vechea tehnică chineză.
Procesul presupune integrarea tuturor modelelor anterioare și modificarea acestora prevenirea limitării sale în ceea ce privește gestionarea durerii și reabilitarea funcțională.
Aceasta implică biomecanica durerii, precum și înțelegerea fiziologiei durerii a sistemului nervos.
Există multe șanse în neuropatia în care este formarea fibrelor dureroase afectate și, prin urmare, urzind pe fluxul de fibre de durere periferică este foarte importantă să obțină rezultatul dorinței, precum și reabilitarea funcțională.
Mai mult, tratamentul poate fi, de asemenea, vizat de un prejudiciu preventiv prin lucrul la fluxul nervilor periferici, precum și sistemul punctual funcțional în mușchi.
Aceasta implică tratarea unei vătămări deosebite de la proximă la distală care include folosirea de segmentare, precum și de abordare nonsegmentală împreună.
Tratamentul implică, de asemenea, acul pe sclerofot (oase, articulație, intervertebral disc) împreună, precum și intraarticulare pentru stimularea cartilajului.
Există diferite condiții care pot fi tratate prin uscare funcțională integrată asling ca un add-on de tratament pentru gestionarea durerii și funcționale reabilitare.
Diagnosticele sunt: ​​cot cot de tenis, cot de golf, șlatica, disc de alunecare, neuropatie,
Osteoartrita genunchiului, sindromul tunelului Carpel, umărul înghețat, Calcaneum Spur,
Plantar fascita, spondiloza cervicala si radiculapatia, migrena cronica,reducerea spasticităti
Dureri și rigiditate mandibulare și, de asemenea, umflarea piciorului excesiv.

Autor Nelu Olteanu

Prof.PhD.Kintoterapeut

Specialist Recuperare Medicala

Copyright@www.kinetoterapierecuperaremedicala.ro